La teva salut i benestar es la meva prioritat

El meu objectiu es preservar, millorar i restablir la salut dels pacients

Un projecte de vida

Un projecte de vida

Cos a punt va néixer l'estiu del 2013 i es el meu projecte professional i personal.

Ens trobem en un entorn rural, i com en qualsevol altre cas, aquest fet comporta certs avantatges e inconvenients.

Sota el meu críteri alguns dels avantatges serien el contacte directe amb la natura, la coneixença i convivència amb els veïns i la bona qualitat de l'aire que respirem i dels productes que cultivem.

Però també tenim inconvenients, com el tenir que marxar a estudiar a la ciutat, la mancança de certs serveis i la falta d'oferta laboral.

Es per això que jo, desprès de treurem la carrera i treballar a la ciutat com a Fisioterapeuta vaig sentir que havia de tornar al meu origen, al meu poble natal i donar un servei que no teníem.

Per a mi es molt gratificant cuidar i ajudar a la gent, tant a la gent de sempre com a gent nova o gent de pas, hem fa feliç esforça'm per poder fer la vida dels meus pacients una mica més fàcil i agradable.

I per tal de poder fer-ho de la millor manera possible, intento formar-me constantment, perquè sempre hi han tècniques noves, inquietuts, curiositats,...que ens fan crèixer personalment i professionalment.

Qui sóc?

Agueda Chavarria Viña

Agueda Chavarria Viña

Diplomada en Fisioteràpia. Tractament del Dolor Miofascial conservador i Punció Seca. Fibrolisis Instrumental. Fisioteràpia en geriatria. Drenatge limfàtic. Fisioteràpia Esportiva.

Les nostres instal·lacions

La porta d'entrada
Despatx
Sala d'espera
jo mateixa
Box 1
Box 2
Passadís